محتوای تکراری چه طور به وجود می آید؟
محتوای تکراری چه طور به وجود می آید؟
قبل از تولیدکنندگان محتوایی که با بیدقتی مطلبی از وب سایتهای دیگر را اسکن مینمایند؛ گاهی یک اینترنتتارنما برای تبلیغ مطالب خویش، بخشی از محتوای مو جود در وبسایت را در فرومها و وب لاگهای دیگر سوای تغییربازنشر می دهد که منجر ساختوساز Duplicate Content شود. ولی در بخش اعظمی از مواقع اشخاص نمیخواهند محتوای تکراری ساختوساز نمایند و به صورت به طور کاملً ناخواسته محتوای تکراری به وجود می آید. مفاد تحت علل عمده آموزش سئو در مشهد ساختوساز محتوای تکراری میباشد:
در صورتیکه یکسری آدرس گوناگون برای یک وبسایت وجود داشته باشد محتوای تکراری پدید می آید. معمولاً صاحبان بیزنس برای اینکه کسی دامین آنهارا مالک نشود یکسری دامنه خریداری مینمایند. به عنوان مثالً دامنههای .ir یا این که .com و .org
محتوای یکسان با پارامترهای گوناگون URL لینک و پیوند میباشد. برای مثالً محصول ها یک فروشگاه اینترنتی به وسیله پارامترهای گوناگون تقسیمبندی خواهد شد اما آموزش سئو مشهد در غایت همگی آن ها فیضای یکسان را اکران دهد.
محتوای یک وبسایت با www و فارغ از آن در جستجوی گوگل قابل دسترس باشد.
یک اینترنتوبسایت به طور همزمان با HTTP و HTTPS در دسترس باشد.
پیج کاغذ اساسی با «index.html» و فارغ از آن در یو آر آل قابل دسترسی باشد.
Session ID های جان دار در یو آر آل که برای ردیابی اخلاق مخاطب به کار گیری میگردند.
تغییرو تحول دامین و به کارگیری از محتوای دامین پیشین در دامین تازه
نسخه های گوناگون لهجه برای یک اینترنتوب سایت واحد
نسخه سازگار با تلفن همراه و تبلت یک اینترنتوبسایت با محتوایی یکسان
چه هنگامی محتوای تکراری مخرب میباشد؟
یک کدام از معمولی ترین خط مش های تشخیص این که آیا محتوای تکراری به تارنما شما صدمه میزند یا این که نه، این میباشد که از خویش بپرسید چرا این محتوا را نسخه برداری میکنید؟ درصورتی که استدلال شما نیاز های فردی میباشد و نفعی برای بازدیدکنندگان وبسایت ندارد ( برای مثال نیاز به چشم شدن بیشتر ، نیاز به بالابردن تارنما در موتورهای کاوش و یا این که ویرایش حاصل کاوش)، نباید این عمل را اعمال دهید.
گوگل در نوشتهعلمی خویش درباره \"محتوای تکراری\" به صورت مشخص و معلوم میگوید:
\"وجود محتوای تکراری در یک وب سایت، موضوع ای برای مبادرت علیه آن تارنما وجود ندارد مگر اینکه تشخیص داده خواهد شد مقصود از این تکرار، فریب و بازنویسی نتیجه ها موتور کاوش میباشد\"
در صورتیکه گوگل شم نماید که شما کارایی میکنید حاصل کاوش را بازنویسی نمائید، علیه وب سایت شما مبادرت می نماید و تا حذف بدون نقص تارنما شما از حاصل کاوش پیش می رود. این فعالیت اکثر زمان ها به اسم \" لیست سیاه \" شناخته میشود و میتواند آحاد اقداماتی را که جهت سئو موتورهای کاوش در وب سایت اجرا داده اید، خنثی نماید. محتوای تکراری در اصل تحت عنوان اسپم (هرزنامه ) در حیث گرفته میشود و این اسپم ها دلیلی برای حذف وبسایت شما می باشند . حتی در حالتیکه قصدی برای بازنویسی نتیجه ها کاوش نداشته باشید، گشوده هم محتوای تکراری قادر است مضر باشد و سبب کاهش کارآیی وبسایت شما خواهد شد. ارائه دهندگان موتورهای کاوش میخواهند به یوزرها خویش گروه بندی های متنوعی از حاصل را ارائه دهند، خیر ده یا این که صد شیت با محتوای دقیقا یکسان! برای رویا رویی با این موضوع، اکثری از موتورهای کاوش چیزی مشابه به متن ذیل در نتیجه ها کاوش می نویسند:
\"به مراد علامت دادن حاصل مطلوب، نتایجی که بسیار مشابه هم میباشند حذف گردیده اند\"
این حاصل مازاد به طور یک لینک فرعی علامت داده می گردند که تعداد پاره ای از یوزرها، روی آن کلیک می نمایند. این مورد بهاین مفهوم میباشد که محتوای شما از بینندگان نهفته می گردد و امتیازی که امیدوار بودید با این شیوه به دست آورید، از در بین می رود. در حالتی که یک نوشتهی علمی بنویسد و آن را در یک وبسایت قرار دهید و بعد از آن ماه آنگاه تصمیم بگیرید که آن را در یک تارنما دیگر قرار دهید، تارنما دوم ممکن میباشد در کاوش تحت عنوان سود فرعی علامت داده گردد. در یک توضیح دقیقتر، این مجازات وجود ندارد بلکه فقط سپاس گوگل از سایتی میباشد که برای نخستین دفعه یک نوشتهیعلمی یا این که محتوا را منتشر می نماید، گوگل این تارنما را تحت عنوان صاحب و مالک محتوا در حیث میگیرد. در شرایطیکه کسی جستجویی اعمال میدهد، رغبت یا این که نیازی ندارد که یک مقاله را دوبار بخواند. پست کردن وی به وب سایت اساسی کافی میباشد و بدین شکل تارنما های دیگر، مخفی می گردند!
چه وقتی استعمال از محتوای تکراری مجاز میباشد؟
ولی می بایست دقت داشت که مدام هم محتوای تکراری ممنوع وجود ندارد و گاهی به کارگیری از آن اجتنابناپذیر میباشد. درین راستا اعتنا شمارا به نمونههای تحت جلب میکنم:
ورژن های گوناگون یک تارنما
متداول ترین نوع محتوای تکراری ناشی از لینک های مازاد (لینک و پیوند ها) در یک سایت میباشد. مثلا سه لینک و پیوند ذیل دقیقا به یک شیت مشخص و معلوم از یک وبسایت درباره زمینه ساخت وب سایت اشاره داراهستند.
موتورجستجو میتواند هر سه نشانی را به طور غیر وابسته فهرست نماید و در فیض سه کاغذ با محتوای تکراری در فهرست خویش داشته باشد، البته از بینش موتور کاوش این یک ورقه با سه منش دسترسی میباشد! بدین ترتیب اکثر اوقات موتورهای کاوش این نوع تکرار را تصادفی در لحاظ میگیرند و شایسته ترین نشانی را تحت عنوان فیض کاوش علامت میدهند. صورت دیگر محتوای تکراری وقتی میباشد که شما طرح زیربنایی و یا این که یک ورژن خاص از تارنما خویش تولید میکنید. از جمله از وبسایت اساسی خویش، یک ورژن مطلوب تلفن همراه پیاده سازی میکنید. این نوع محتوای تکراری، یک مقصود مشخص و معلوم برای بازدید کننده را دنبال می نماید درنتیجه هیچ ایراد و مجازاتی در موتورهای کاوش در ادامه نخواهد داشت. این صفحه ها ممکن میباشد در قسمت \" نتیجه ها فرعی \" اکران داده شوند، البته در حالتیکه یک استفاده کننده در جستجوی خویش واژه تلفن همراه را بیفزاید، این صفحه ها به مکان برگه استاندارد نماد داده گردد. این یک کدام از دلایلی میباشد که ساخت وب سایت پاسخگو و داشتن یک تارنما پویا که طیف وسیعی از دستگاه ها و سایزهای متعدد برگه اکران را پوشش میدهد، تحت عنوان شایسته ترین آیتم پذیرفته گردیده است.
وب سایت های چندزبانه
در صورتی بخواهید یک ورژن از وب سایت خویش را به گویش دیگری پیاده سازی نمایید و گوگل متوجه خواهد شد کهاین ورژن از اینترنتوبسایت شما برای کشورهای دیگر پیاده سازی گردیده است مثلا مبنی بر خصوصیت hreflang آن را تهیه و تنظیم فرمائید، محتوای شما از نگاه گوگل تکراری محسوب نمی شود، بلکه ترجمهای برای عموم دیگر کشورهاست.
توضیح مقررات
زمانی بخواهید ضوابط را در یک محتوا توضیح دهید، نمیتوانید آنها را تغییرو تحول دهید. براین اساس مجبورید مقررات را به به عبارتی شکل که میباشند فارغ از تغییر تحول بیان فرمایید. مقررات در تارنماهای گوناگون با به عبارتی جملات و کلمه ها یکسان ذکر میگردند و محتوای تکراری تولید خواهد شد.